Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt
Som officiel nyudnævnt landstræner for Grønland er det med stor fornøjelse, jeg nu kan skrive dette første nyhedsbrev.

GBF og jeg har lavet en tre årig aftale frem til sommeren 2011.

Jeg glæder mig meget til arbejdet med de grønlandske talenter, både ungdom og seniorer. Jeg ser også frem til et udviklende samarbejde med trænere, lederne og alle der er involveret i grønlandsk badminton.

Et af mine motto’er er: Hver for sig er vi gode, sammen er vi bedre!

Det er min tilgang til dette job – nemlig at vi ved at løfte sammen kan skabe meget større resultater end hvis vi gør det hver for sig. De tre gange jeg indtil videre har været i Grønland er jeg hver gang blevet mødt med åbne arme og en stor villighed til at samarbejde, hvilket motiverer mig meget og også er en af grundene til at jeg sagde ja til jobbet.

Min baggrund er, at jeg siden 1996 har arbejdet som professionel træner, var i perioden 2003-06 landstræner for U22 gruppen i Danmark og en del af det danske landstræner team. Derudover har jeg den højeste træneruddannelse i Danmark, en proceskonsulent uddannelse, en NLP-practitioner & Coach uddannelse. Til daglig driver jeg TopDirect Danish Badminton Academy i Hillerød, hvor Mille Kongstad og Bror Madsen pt. er en del af spillertruppen.


Mille og Bror er to super gode ambassadører for grønlandsk badminton med en positiv indstilling og en stor ambition om at udvikle sig. Mille har nu været på Akademiet i 15 måneder og hendes udvikling har været meget positiv. Bror har været her i to måneder og gør også gode fremskridt.

Sidder du hjemme i din klub med en god idé til hvordan vi kan gøre grønlandsk badminton endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig. Min mail er: bn@topdirect-dba.dk.

Til sidst vil jeg gerne rose alle jer frivillige ledere og trænere, der gør et fantastisk arbejde for grønlandsk badminton, uden jer havde vi ikke det gode niveau som vi har i dag.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med jer om at markere grønlandsk badminton endnu tydeligere på landkortet!


Bjarne Nielsen