Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              
Nyhedsbrev marts

Toke Ketwa-Driefer og Per La Cour Vahl træner på fuld tid

Toke og Per træner begge i et fuldtidssetup på Badminton Europes "Centre of Excellence" som befinder sig i Holbæk. Toke og Per træner 2 gange om dagen med de andre spillere fra hele Europa hvoraf enkelte er så højt som top 100 i verden. Træningerne er både i hallen med ketcher og bold, men flere træningspas er også styrketræning.

Centre of Excellence huser ud over Toke og Per mange stortalenter fra alle hjørner af Europa. Centeret er et initiativ fra Badminton Europe der startede i efteråret 2017, med det formål at give ambitiøse unge badmintonspillere, der ikke kommer fra et land med særlig gode træningsmuligheder et træningsmiljø hvor spillerne kan udfolde deres potentiale til fulde.

Toke og Per har været i Holbæk siden starten af januar. De sidste måneder af året 2018 blev brugt på at forberede sig til træningen i Holbæk. I oktober, november og december trænede Toke og Per hårdt hjemme i Nuuk med både badminton, interval løb og styrketræning. Disse anstrengelse har båret frugt da ingen af drengene har oplevet skader selvom de har intensiveret deres træning i Holbæk. Det bliver spændende at se Toke og Pers niveau når de til april til GM skal kæmpe om titlen som grønlandsmester.Venlig hilsen

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 34 00 93


coach@badminton.gl 

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF her.