Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

Island Games 2011 Isle Of Wight

Tryk på
"IG2011 logoet" til højre for at følge med i legene generelt

Tryk på
"Squirrel The Badmintonsquirrel" til højre og se samtlige resultater fra badmintonturnering

__________________________________________________________________

Nyt pr. 04.07.2011:

IG2011 er slut med der indløb to billeder fra Isle Of Wigth.

Mininnguaq Kleist beundrer
Bror Madsens sølvmedalje

Holdet nyder middagen og Mads Nyvolds
tale på grønlandskNyt pr. 29.06.2011:

Efter at første dag af den individuelle turnering er overstået, hvor der blev spillet herresingle og damedouble har vi sikret os den første medalje.
Bror Madsen er sikker på mindst en sølvmedalje i herresingle, da han er i finalen, som spilles på fredag den 01. august. Finalepladsen blev sikret efter en tæt kamp, som Bror vinder i 3 sæt med 21-19 i sidste sæt. Et meget flot resultat taget i betragtning af, at Bror tabte første sæt stort og var bagud med 18-13 i 3. sæt.
Jens Frederik nåede kvartfinalen efter meget flot spil, som lover godt for fremtiden. Han spillede med stor tålmodighed og demonstrerede stor styrke i defensiven.
I damedouble ydede vores to doubler deres bedste. Desværre var modstanderne for stærke.
I dag skal der spilles damesingle og herredouble.
Vores 4. plads i holdturneringen var udtryk for vores reelle styrke og et fair resultat, selvom vi var meget skuffede og havde håbet på mere. Spillerne gjorde deres bedste, men de andre var bare bedre på dagen.

Mvh
Bjarne Nielsen

Nyt pr. 13.06.2011:

Hvem er det så BKN sender til Isle of Wight. Nu er muligheden for at læse om de enkelte spillere og dermed lære hvem de er så de ikke føler sig helt ukendte. Tryk på de enkelte billeder for spillerne så får I deres spilleprofiler at se. Der er rigtig mange god og sjove oplysninger at finde om spillerne.

Hedvig

Anja

Ivalo

Sara

Susanne

Jens Frederik

Mads

Mininnguaq

Taatsi

BrorNyt pr. 10.06.2011:

Program for Team-konkurrencen er sat og Grønland er kommet i gruppe C med Jersey og Gibraltar. Grønland lægger ud mod Gibraltar søndag 26. juni. Senere kan Grønland kommet til at møde hold fra gruppe D i en semifinale.

Program for team-konkurrencen kan downloades:

Team program for søndag 26. juni
Team program for mandag 27. juni

op til konkurrencen søndag er der træningspas som forløber i henhold til træningsskema som kan downloades:

Træningsplan


Nyt pr. 12.05.2011:

Frederik Elsner har meldt afbud til IG 2011 grundet stort arbejdspres forud
for IG 2011. I stedet for indtræder reserven Mininnguaq Kleist.

Nyt pr. 09.05.2011:

Foreløbig liste for afholdelsen af badminton er dom følger:

Søndag 26 juni Team Konkurrence Indledende kampe og
rundekampe

Mandag 27 juni Team Konkurrence til Final

Tirsdag 28 juni Herre Singles
Damer Singles

Onsdag 29 juni Herre double
Damer Doubles

Torsdag 30 juni Mixed double

Fredag ​​1 juli Herre og damer finaler

Holdet til Island Games er udtaget! pr. 29.04.11:


Billedet: øverst fra venstre: Bjarne Nielsen, Jens-Frederik Nielsen, Mads Nyvold, Taatsi Pedersen, Mininnguaq Kleist. nederst fra venstre: Sara Lindskov Jacobsen, Anja Skov Kjeldsen, Ivalo Olsen, Susanne Wahlbom, Hedvig Broberg. (Bror Madsen, Juliane B. Johansen og Frederik Elsner er ikke med på billedet)Efter afholdelsen af GM i badminton i påsken i Nuuk har landstræner Bjarne Nielsen udtaget følgende spillere til Island Games 2011:


Damer
Anja Skov Kjeldsen, B-67 Hedvig Broberg, SPQ Ivalo Olsen, B-67 Sara Lindskov Jacobsen, B-67 Susanne Wahlbom, B-67 Reserve: Juliane Brøndlund, JBF


Herrer
Bror Madsen, JBF Frederik Elsner, B-67 Jens Frederik Nielsen, B-67 Mads Nyvold, B-67 Taatsi Pedersen, B-67 Reserve: Mininnguaq Kleist, B-67

Bjarne Nielsen udtaler: ”Der har været en bruttogruppe på 8-9 spillere af hvert køn, som har været inde i billedet til det endelige hold. Reserverne Juliane Brøndlund og Mininnguaq Kleist har begge spillet et fantastisk GM og er fuldt berettiget til at spille på holdet rent styrkemæssigt. Dog har jeg valgt at satse på yngre kræfter, så vi også til de kommende Island Games har et slagkraftigt hold, der kan blande sig i kampen om medaljerne.


Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at Mille Kongstad ikke kan deltage efter sin skade, som hun pådrog sig i Kroatien. Det giver dog muligheden for andre spillere, og det har været dejligt at se, hvor meget der er blevet kæmpet om medaljerne til dette års GM.


Vi har allerede startet forberedelserne, idet vi havde den første samling søndag den 24. april, hvor vi dog måtte undvære Bror Madsen, som var blevet hjemme i Ilulissat for at komme sig over sin lægskade. I ugen op til afrejsen til Island Games samles holdet til en intensiv træningslejr, hvor de sidste detaljer finpudses.”

_______________