Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


Rune har lavet en video fra turen
Den kan findes via link længere nede.  
            

 

Nyhedsbrev april

Junior Faroe Island Open blev en succes

D. 22.til 24. april spillede Milka Brønlund, Julia Thomsen, Karoline Josefsen og TinaRafaelsen alle Junior Faroe Island Open i Torshavn på Færøerne.
Milkaog Julia stillede op i den næstbedste række i damesinglerne og fik henholdsvis guld og sølv. Milka vandt alle hendes kampe og fik derfor guld mens Julia fik sølv efter hun vandt alle kampe på nær mod Milka. Her spillede de to piger 3 tætte sætsom Milka vandt til sidst.
Milka og Julia stillede op i den bedste række i både mix og damedouble og spillede her rigtig godt op med alle de andre. Springet til de næste spillere og op i seniorrækken er ikke så stort for pigerne så fremtiden ser lys ud.

Karoline og Tina spillede begge i den bedste række for U15 og viste her rigtig godetakter. Karoline vandt hendes pulje i damesingle og skulle i kvartfinalen op imod den senere sølvvinder fra Færøerne. Karoline spillede godt med tabtedesværre i 3 sæt. Tina vandt hendes pulje og også hendeskvartfinale. I semifinalen tabte hun desværre til den topseedet fra Færøerne,men en tredjeplads er også rigtig flot.

Netop de 2 piger fra Færøerne som Tina og Karoline tabte til i singlerne skullepigerne møde i finalen i damedouble. Pigerne havde indtil finalen banket parfra både Færøerne og Island men i finalen skulle de op mod de to stærke piger fra Færøerne som de altså tabte til i singlerne. Tina og Karoline vistestorspil og sammen var de finalen i 2 sæt.

Om aftenen efter kampene så vi alle video af dagens kampe, snakkede taktik, teknik og hvad der skulle trænes hjemme i Grønland.

Milka:Guld i damesingle
Julia: Sølv i damesingle
Karoline: Guld i damedouble + bronce i mix
Tina: Guld i damedouble+ sølv i mix + bronce i damesingle

Taktil Ib som deltog på turen som holdleder.

For billeder og video fra turen se den lille film.

Nyhedsbrevet kan i sin helhed downloades 
 her.