Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              Nyhedsbrev december

2016 var et godt år for grønlandsk badminton


2016 har været et godt år for grønlands badminton. Vi har afholdt et fantastisk AWGhvor vi selv vandt størstedelen af medaljerne. Vi har deltaget i en ungdomsturnering på Færøerne hvor vi også vandt flere medaljer. Der har været afholdt et GM for ungdom og et GM for senior. Sidst men ikke mindst har der været afholdt træningssamling for seniorspillerne samt enkelte ungdomsspillere med henblik på Island Games 2017 i Gotland.


For at alle ovenstående begivenheder kan afholdes er der lagt rigtig mange timer i frivilligt arbejde. Tak til alle som i det forgangne år har hjulpet på den ene eller anden måde, jeres arbejde er megetværdsat. 

For de spillere hvis overordnede mål og drøm er at repræsentere Grønland ved Island Games 2017 på Gotland er det nu ved juletid at man kan træne ekstra og forbedre sig til det kommende år. Udtagelsen til Island Games vil blive offentliggjort ved GM i Nuuk i påsken.

Jeg håber at mange af jer har fået nogle godebadminton-julegaver så det ikke er udstyret i går ned på i hallen. Hvis i mangler inspiration til træningen kan et studie i Lee Chong Wei’s benarbejdevære spændende. Kig gerne videoen igennem og prøv at lege med nogle af detaljerne i hallen.


Link: https://www.youtube.com/watch?v=9TRX7MDkz8U 

 

Rigtig godt nytår til jer alle 
 


Venlighilsen

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 3400 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF  her.