Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              Nyhedsbrev januar

6 spillere deltog ved Iceland International 2018

Jens-Frederik Nielsen, Toke Ketwa-Driefer, TaatsiannguaqPedersen, Sequssuna Fleischer Schmidt, Sara Lindskov Jacobsen og Milka Brønlunddeltog alle ved Iceland International i Reykjavik i januar måned. Turneringenvar stærkt besat i år og de øvrige konkurrenter var meget stærkt. Turneringener pointgivende til verdensranglisten og rigtig mange spillere er ude for atjagt point. Der var derfor spillere med fra hele verden bl.a. Danmark, England,Spanien, Mexico, Indien, Mauritius mm.

Samtlige grønlandskespillere spiller gode kampe og skal vænne sig til det højere tempo og delængere dueller. Vores modstandere laver minimalt med uprovokerede fejl og ergode til holde duellen i gang selvom de er pressede.

De grønlandskespillere vinder enkelte kampe. Toke Ketwa-Driefer vinder over en engelsk landsholdsspiller, begge spillere er 19 år. Det er stærkt at Toke vinder over en jævnaldrendelandsholdsspiller fra Europas næst stærkeste badmintonnation England.

11. til 17. februar er det grønlandske herre- og damelandshold i Rusland, Kazan, hvor de skal spille europamesterskaberne for rene landshold. Alle Grønlands kampe kan ses og følges live via Yoube. Når Grønland spiller vil der blive lagt et link op på forbundets Facebook-side så alle kan følge med i de mange kampe.

Udfordringen til EM bliver kæmpe stor, bl.a. kan vi se frem til at spille imod OL-medaljevindere, Europamestre og spillere fra top 10 i verden.


For yderligere kommentarer eller spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte mig.


Venlig hilsen

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 34 00 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF her.