Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

 

Nyhedsbrev februar

Grønland deltog ved EM for hold i Rusland

Det grønlandske herrelandshold og damelandshold deltog ved EM i Rusland.

Herrelandnsholdet
Bror Madsen, Jens-Frederik Nielsen, Taat
sianuaq Pedersen og Toke Ketwa-Driefer.

Damelandsholdet:
Sara Lindskov Jacobsen, Celia Villebro Rasmussen, Milka Brønlund og Nina Høegh Møller.

Hallen som kampeneblev spillet i var ekstrem svær at spille i. Der var vind, underlaget var nyt,lyset skarpt og hallen var langsom. Alle disse forhold gør at spillestilen skallaves om. De slag man kan slå i en normal hal virker pludselig ikke og enspositionering på banen skal ændres. Yderligere, når hallen er så stort somtilfældet var, er ens fornemmelse for bolden, banen og hvor stregerne er megetusikker.
De grønlandske spillere har hen over EM lært og udviklet sig ekstremt meget. Enkelte spillere har udviklet sig mere spillemæssigt på denne uge end de ville have gjort på et år hjemme i Grønland.


Kronen på værket komda Jens-Frederik Nielsen og Toke Ketwa-Driefer vandt 2. herredouble overUngarn. Ellers har de grønlandske spillere mødt europæiske spillere lige overderes niveau. De har også spillet mod europamestre, OL-medaljevindere ogspillere som er top 15 i verden. De har følt på egen krop hvad højt tempo og boldsikkerheder i badminton og det giver et kæmpe stort pejlemærke for i hvilken retningtræningen i Grønland skal rettes imod
.

En stor tak skalrettes til Elite Sport Greenland som var med til at finansiere at beggelandshold kunne deltage og repræsentere Grønland ved EM.

For yderligere kommentarer eller spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte mig.


Venlig hilsen

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 34 00 93


svenningsen.rune@gmail.com eller coach@badminton.gl 

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF her.