Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              

 

Nyhedsbrev juni

Nyd sommeren men husk den også kan bruges konstruktivt


Jeg håber I alle kan nyde sommeren og har ekstra tid til afslappning, familiebesøg og træning. Jeg ved at der i Nuuk er mulighed for at komme i hallen om onsdagen for at hygge og træne lidt. Det samme burde også kunne lade sig gøre for andre udenfor Nuuk hvis I spørger haninspektøren pænt :-) 

Jeg håber I alle holder jer i gang på den ene eller den anden måde. Hvis Der er nogen som ønsker hjælp til et træningsprogram må I endelig skrive til mig. Jeg vil ikke  lave et individuelt træningsprogram til hver og én af jer, men jeg vil rigtig gerne hjælpe jer med at rette og komme med gode ideer til jeres træningsprogram. Hvis I gerne vil have min hjælp skal I derfor sende mig jeres plan for hvor meget, hvordan og hvornår I har tænkt jer at træne. Des mere detaljeret I laver jeres plan, des mere kan jeg hjælpe jer videre.

Victor Axelsen har lagt en 30 minutters lang video op på hans facebook-side hvor han hyggetræner sammen med Scott Evans. Det er fedt at se hvordan han kombinerer hygge og god træning. Kig den igennem og bliv inspireret. Linket er i boksen længere nede på siden.

Jeg håber I alle får en dejlig sommer og at I husker at få brugt løbeskoene, bøjet jern i styrketræningscenteret eller kommer en tur i hallen for at spille lidt badminton.

Skriv endelig til mig hvis der er spørgsmål eller træningsprogrammer jeg kan hjælpe med.


Tryk her for at se video med Victor
.

Venlighilsen
Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 3400 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF  her.