Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

Nyhedsbrev fra landstræneren Februar 2013

Træningssamling Island 19.-26. februar 2013

En uge er nu gået, og det er en flok trætte spillere, der rejser hjem tilGrønland. Alle spillerne har ydet en super indsats og udviklet sig siden vistartede. Vi har trænet over 15 timer og deltaget i turneringen i weekenden.
Planlægning, udførsel og evaluering har været tre gennemgående elementer underhele samlingen. Jeg vil meget gerne have vores spillere til at tænke mere ogbedre, når de træner og spiller.

1. trin er at have en plan eller et mål for træningen eller kampen.

2. trin er at udføre planenved at fokusere på det vigtigste lige her og nu.

3. trin er at evaluere; Hvordan gik det, er der noget jeg skal justere på tilnæste gang?

Vi har brugt en del tid på at bevidstgøre spillerne, om hvad de fokuserer på oggør.
Taktisk arbejdede vi blandt andet med singletaktik. Spillerne trak en seddel,hvorpå der stod en taktik, som de skulle følge. De spillede ca. 10 minutter,hvorefter vi evaluerede. Spillerne skulle svare på spørgsmålet: I hvor mangedueller ud af 10 fulgte du taktikken? D.v.s. giv dig selv karakter på en skalafra 1-10 på hvor god du var til at udføre opgaven. Det var en øjenåbner formange spillere og nogen af taktikkerne blev brugt under turneringen.

Klik her for at se eksempler på detaktiske opgaver. Eksempel nr. 2
Eksempel nr. 3

På den sidste træning skulle spillerne optage sig selv arbejde med slag medgrebskifte, meget korte ketsjer sving og have albuen fremme foran kroppen.
Klik her for at se film med korrektudførsel. Læg mærke til albuens placering i forhold til kroppen og ketsjerensudgangsstilling efter hvert slag. Der var meget stor fremgang hos alle spillerei denne øvelse.

Nu gælder det om at holde fast i den gode vane, når de kommer hjem og træner iklubben. Her er det, at de tre trin; Planlægning, udførsel og evaluering skalbruges for at træne med kvalitet.

God fornøjelse med træningen!