Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

Nyhedsbrev fra landstræneren - juli 2013

Guldmedalje til Bror Madsen/Taatsi Pedersen!


Efter et veloverstået Island Games på det dejlige og meget varme Bermuda kan vi se tilbage på et Island Games 2013 med en guldmedalje i herredouble, flere kvartfinaler og en 5. plads i holdturneringen. Medaljemæssigt er det en fremgang i forhold til sidste Island Games, hvor Bror Madsen fik en sølvmedalje i herresingle.

Bror vinder endnuengang en medalje. Det har han faktisk gjort hver gang, han har været til Island Games. Det er i sig selv en stor bedrift. I år vinder han og Taatsi herredouble efter en spændende finale, der bød på lidt af det hele.Selvfølgelig er Bror den mest erfarne, men der er også stor ros til Taatsi, som udviklede sig positivt under mesterskaberne. Mentalt er Taatsi blevet stærkere og hans bundniveau er blevet højere. Det spillede en vigtig rolle i de afgørende dueller i finalen, hvor Taatsi sørgede for at holde os inde i kampen. Udviklingsmæssigt har det været et godt Island Games. Det har glædet mig meget at se den udvikling, spillerne har gennemgået i double og mix. Vi er blevet meget bedre taktisk omkring de 3 første slag i duellen. Netop denne del af vores spil gjorde, at vi vandt mange hurtige point. Det at spillerne snakker sammen mellem duellerne og planlægger duellerne er et skridt i den helt rigtige retning for vores spil.

Desværre var der en bagside af medaljen. Mille Kongstad er igen ude med en alvorlig skade i knæet. De seneste undersøgelser tyder på, at det er korsbåndet i det andet knæ,der er sprunget. Vi håber på en vellykket operation til Mille. Samtidig vil jeg sende tanker til vores færøske venner. På vej hjem fra lufthavnen på Færøerne forulykkede Høgni Carlsson og Vilhjalmur Gregoriussen i en taxa og begge omkom. De har lavet et stort stykke arbejde for færøsk og nordatlantisk badminton. Vores tanker går til deres familier. Jeg harisær samarbejdet med Høgni omkring det Nord atlantiske projekt (NAP), som vores sponsor PERMAGREEN, er en del af. Han vil blive savnet og det samme gælder Vilhjalmur.

I næste månedsnyhedsbrev kan du læse om, hvad der kendetegner en god landsholdsspiller.Landsholdet, der var på Bermuda har arbejdet i mindre grupper og har defineret en god grønlandsk landsholdsspiller.