Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt
Nyhedsbrev fra landstræren Januar 2015

Rigtiggodt nytår til alle badmintoninteresserede i Grønland

Det nye år er lige begyndt og det samme er min tid som landstræner.

Årsskiftet er tiden til nytårsfortsæt og en ny begyndelse hvilket også er meget rammende for mig og alle jer der spiller badminton i Grønland. I har været vant til Bjarnes yderst kompetente tilgang til badminton og det er min klare intention at forsætte hvor Bjarne slap. Alle de gode tiltag der er igangsat vil jeg forsøge efter bedste evne at fortsætte og bidrage med nye ideer til.

Med en ny træner kommer der et nyt sæt øjne og en anderledes handlemåde.
Jeg tror på grundighed, god forberedelse og på at lade ketcheren tale. At lade ketcheren tale har flere betydninger for mig. En af dem er at det er på banen det gælder. Det er indenfor stregerne og med ketcheren i hånden at spillet foregår, og det er her vi skal forbedre og udvikle os. Det er også her vi bliver målet og vejet og her triumfer vindes.

Den kommende periode bliver spændende og udfordrende. Fremtiden bringer bymesterskaber, kredsmesterskaber og grønlandsmesterskaberne. Alt dette leder frem til IslandGames på Jersey til  sommer. Tiden er derfor nu inde til for alvor at sætte træningsindsatsen op og give den gas i hallerne.


Jeg glæder mig til, om ikke før så til påske, at komme til Grønland og møde jer alle sammen og tage del i og bidrage til udviklingen i sporten vi alle elsker.


Skulle der være nogen som har spørgsmål eller ønsker en samtale er i megetvelkommen til at ringe eller skrive til mig.


Sportslige hilsner

Rune Svenningsen

svenningsen.rune@gmail.com


www.badminton.gl