Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

EM 2010

Grønland repræsenteret ved Badminton EM i Manchester

Team Grønland-støttet spiller til EM


Mille Kongstad til EM i Manchester

17.04.10 Så er vi nået frem tilsemifinalerne til EM - dog uden min deltagelse. Det gik faktisk ok - jeg vandtmin første kamp over Ira Tomio fra Italien i to sæt. Første sæt var tæt - jegvinder 28-26 efter en svingende præstation - i andet sæt havde jeg godt styr påhende og vandt ret sikkert. I min anden kamp skulle jeg spille mod Islandsbedste Ragna Ingolfsdottir, en meget høj spiller. Jeg tabte 21-7 21-8. Detirriterer mig, at jeg ikke kunne få 10 point i hvert sæt. På en måde synes jegkampen gik hurtigt, men alligevel ikke. Jeg kæmpede med alt hvad jeg havde, hunvar bare bedre end mig. Bjarne roste mig for at selvom jeg tabte stort, kunnejeg selv vinde point ved at udspille Ragna. Det er jo meget positivt, så der ernoget at arbejde på i næste sæson. Nu tager jeg en slapper fra badminton ogkoncentrerer mig om at gøre gymnasiet færdigt. Allerførst skal vi dog lige hjemfra Manchester, men det er ikke let med den islandske aske. Vi har nu ventet itre dage på at komme hjem, og hvor mange dage er der endnu for at vi kommerhjem herfra? I mellem tiden sidder Bjarne og arbejder på sin computer og jegmed mine lektier. Derudover har jeg også shoppet lidt og løbet mig en lille turmed Bjarne, hvor vi nær var vidne til noget gyseligt, nemlig en lille hund somvar ved at blive ædt af en stor hund! Det viste sig dog bare, at den store hundvar lidt legesyg xb Dagen i morgen står på, at vi skal ind og se EM finalerne iden store MEN arena! Og det glæder jeg mig meget til! Sengetid nu!

13.04.10 Så er Bjarne og jeg kommet tilManchester. I dag har vi trænet i en træningshal 15 min væk fra ManchesterEvening News Arena, hvor jeg skal spille i morgen onsdag mod en italiener. Imorgen tidlig skal vi i hallen kl. 07.00 for lige at prøve at spille i halleninden det går løs kl. 12.00. Det er en kæmpe hal - den største jeg har spilleti nogensinde. Man kan dårligt høre, når man slår til bolden. Måske er der ogsåvind i hallen, som jeg skal tage højde for, når vi spiller. Det bliverspændende, og jeg glæder mig. Jeg vil bare tage en bold ad gangen og nyde det.Det er klart, det vil være fedt at vinde den første kamp, men nu må vi se - detgælder bare om at gøre mit bedste i den næste bold. Det er sengetid nu!


Billedet er taget af Edvard Rosbach til GM 2010

Grønland er igen repræsenteret ved EM iManchester i England med en spiller - nemlig Mille Kongstad der endnu engangskal vise flaget ved en stor international turnering.

Lodtrækningen til EM er foretaget og Milleer heldig. Hun skal møde den italienske pige Ira Tomio onsdag 14. april 2010kl. 12.00 engelsk tid. Lodtrækningen må siges at være heldig idet Ira Tomio erden lavest rangeret pige i singlerækken. P.t. ligger Mille som nr. 357 påverdensranglisten hvor Ira Tomio er helt gledet ud. På europalisten liggerMille p.t. som nr. 94 og Ira som 158. Hvis det går Mille godt så skal hunformentlig i næste runde møde den stærke islanske spiller Ragna Ingolfdottirder bl.a. sidste år har vundet Island Open eller en spansk pige SandraChirlaque der er rangeret lidt højrer oppe.

Fra på onsdag 14. april kan vi følgeMilles vej i EM på følgende link.