Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

Slovenien 2009


Slovenia Open 2009 14.-17. maj af Mille Kongstad

Jeg har været til min første internationale turnering efter EM i Herning. Jeg røg direkte ind i hovedturneringen, og slap for at spille kvalifikationsturneringen. Normalt til disse turneringer er der så mange tilmeldte, at alle ikke kan være med i hovedturneringen. De laveste rangerede på verdensranglisten kæmper om at komme ind i hovedturneringen. Da denne turnering blev spillet på samme tid som VM for hold (også kaldt Sudirman Cup), var deltagerne i Slovenia Open ikke så stærke, og jeg røg direkte ind i hovedturneringen.

Bjarne Nielsen var med på turen. Vi ankom torsdag eftermiddag og var nede og træne i hallen, så jeg kunne vænne mig til hallen.

Jeg var med i alle 3 rækker. I mixdb havde jeg fået en makker fra Tjekkiet - Thomas Kopriva. I første kamp vinder vi over Sara Kvernø/Jonas Christensen fra Norge med 23-21 i 3. sæt. Jonas Christensen udtalte efter kampen: "Det var det forkerte par, der vandt kampen. Når vi havde kæmpet os op efter at have været bagud i 13-20 i 3. sæt, havde vi fortjent sejren." Jonas's makker Sara Kvernø er helt enig med Jonas.

I 2. runde taber vi til det 1. seedede par fra Wales med 13-21 15-21. I damedb spillede jeg med Lucija fra Kroatien. Vi taber i 1. runde til Lotte Bonde/Louise Hansen fra Danmark med 15-21 11-21. Mine største forventninger var i single, hvor jeg i første runde slog Petra Petranovic fra Kroatien 23-21 21-19. I 2. runde skulle jeg møde 3. seedede Lianne Tan fra Belgien, som jeg desværre taber til i to sæt - 8-21 og 16-21.

Det har været en rigtig god turnering, hvor jeg har fået nye erfaringer og mødt spillere fra andre lande. Jeg glæder mig allerede til næste udenlandske turnering.