Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              Nyhedsbrev april

JFIO og GM blev begge succeser


Junior Faroe Island Open 2017 (JFIO)
5piger var udtaget til at deltage i Junior Faeroe Island Open 2017 i Klaksvig påFærøerne. Pigerne var Milka Brønlund, Pilunnguaq Hegelund, MiinannguaqPetersen, Tina Rafaelsen og Karolina Josenius. Desværre kom sidstnævnteKarolina ikke med grundet flyaflysninger. De 4 piger som kom af sted spilledealle mange gode kampe og viste rigtig gode takter for fremtiden. Tina Rafaelsenvandt sølv i U15 damesingle og guld i damedouble mens Milka Brønlund vandt sølvi U19 mixdouble. Det er utrolig positivt at vores unge piger kan gøre siggældende internationalt.

GM

GMi påsken i Nuuk var igen i år som altid en spillemæssigt succes.Derblevet afviklet utrolig mange flotte og velspillede kampe og niveauet er højtog er blevet højere. I forbindelse med GM blevholdet til Island Games udtaget: Spillerne er:


   Bror Madsen         Malu Degn
    Frederik Elsner         Milka Brønlund
    Jens-Frederik Nielsen         Paninnguaq Davidsen
    Sequssuna Fleischer Schmidt           Pilunnguaq Hegelund
    Toke Ketwa-Dreifer        Sara Lindskov Jacobsen

Ovenstående spillere træner nu på livet løs for at ramme topformen til Island Games i juni måned. Der arbejdes hårdt med løbetræning, styrketræning, ketcher i hallen, videoanalyse og taktiske forberedelser for at alle står så skrapt og velforberedt som overhovet muligt.  
Venlig hilsen

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 3400 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF  her.