Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              
Nyhedsbrev juni

5. plads i holdturnering og 2 flotte sølvmedaljer

Island Games 2017 er netop overstået og det endelige resultat blev en 5. palds i holdturneringen samt 2 individuelle sølvmedaljer.
Holdturneringen

I holdturneringen var vi efter lodtrækningenkommet i pulje med det 3. seedede hold fra Isle of Man samt Falklandsøerne og Isle of Wight. På papiret var vi favoritter mod Falklandsøerne og Isle of Wight samt underdog mod Isle of Man. Vi vinder klart de 2 første kamp 5 - 0 hvor vi er favoritter inden vi til sidst skal møde Isle of Man. Her taber vi så knebent som vi kan med 3 - 2 efter en rigtig mandfolkeindsats fra alle spillere. Vi ender altså som nr. 2 i vores pulje og skal derfor spille om placeringerne fra 5.- til 8. pladsen. Her vinder vi begge vores kampe mod henholdsvis Gibraltar og Gotland og ender derfor på en 5. plads. I holdturneringen spiller vi i alt 23 individuelle kampe og 

Individuelle turnering

I den individuelle turnering ender vi med 2 sølvmedaljer og yderligere 4 kvartfinaler. I damesingle spiller Sara Lindskov Jacobsen en rigtig flot turnering og vinder rigtig mange rigtig flotte kampe. I finalentaber Sara tæt i 3 sæt men sikrer sig en velfortjent sølvmedalje. Sara harsiden Island Games 2015 intensiveret sin træning både i hallen men også istyrketræningslokalet og det har virkelig båret frugt. Sara har løftet sit spil og udviklet sig meget og det er flot at alt det hårde arbejde udmønter sig i en medalje, tillykke!

I herredouble ender Bror Madsen og Jens-Frederik Nielsenmed en sølvmedalje. Et fuldstændigt vildt resultat taget i betragtning af at Bror Madsen gennem hele den individuelle turnering faktisk er så skadet at hanikke engang kan gå på trapper. Bror får på den første dag i holdturneringen en fibersprængning i ballen som gør at han faktisk er tvivlsom i resten af turneringen. Bror og Jens-Frederik ændre deres spillestil taktisk således alt fokus kommer på servesituationen og det offensive spil. De tager store chancer så der kommer så lidt bevægelse og spil i kampene som overholdet muligt. Dettespil kan de holde helt indtil finalen hvor modstanden bliver for svær. Cadeautil Bror og Jens-Frederik som formår at få det ypperste ud af en meget svært situation. Med denne medalje opretholder Bror Madsen sin præstation med aldrig at kommer hjem fra et Island Games uden medalje. Dette er 9. gang i træk at Bror vender hjem med medalje!!

Foruden de flotte sølvmedaljer havde vi adskilligespillere i kvartfinalerne hvor vi var repræsenteret i alle kategorier. Alle de grønlandske spillere spiller en god turnering og alle taber til rigtig godemodstandere som alle vinder medalje.

På turen deltog Michael Kleist som holdleder og Mille Freya Pedersen som fysioterapeut. Begge har ydet en kæmpe indsats for at give spillerne de bedst mulige forudsætninger for at præstere på banen. De flotte resultater skyldes i høj grad også deres arbejde bag scenen!

Som altid er I velkommen til at kontakte mig for spørgsmål, hjælp eller inspiration.  

Venlig hilsen

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 3400 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF   her.