Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              Nyhedsbrev September

Badminton er en fysisk hård sportgren og derfor er det vigtigt at have fysikken i orden


Team Danmark har givet deres bud på hvilke øvelserbadmintonspillere kunne lave i styrketræningslokalet. På nedenstående link ses14 videoer med kort præsentation af de forskellige styrkeøvelser. Disse øvelserkan danne baggrund for arbejdet i styrkelokalet men de er blot enkelte øvelserud af mange man kan lave. Squad- øvelsen skal man altså også lave som bulgariansplit squad hvor man kun træner et ben af gangen.

Det vigtigste er først og fremmest at øvelsenudføres korrekt. Laves øvelsen forkert og med vægt øges risikoenfor skader betragteligt. Derudoverer det også vigtigt at styrketræningen og øvelserne varieres over tid. Når man styrketræner kan man eksempelvis ændre på øvelsesrækkefølgen, antallet af repetitioner pr sæt samt antallet af sæt, pauselængden mellem øvelser og sæt, intensiteten der trænes med osv.

Link til Team Danmarks øvelser: http://www.teamdanmark.dk/Eksperter/Fysisk-traening/Traeningsvideoer/MWR%20Banners%20Folder/Video-badminton.aspx

Jeg er allerede i dialog med flere spillere somtræner hårdt i styrketræningslokalet. Er der nogle spillere eller trænere somhar spørgsmål til deres styrketræning må i meget gerne ringe eller skrive tilmig og så hjælper jeg jer gerne videre.

Rune Svenningsen

Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 3400 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF  her.