Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt


                                                     .              
Nyhedsbrev August

Badminplay er et forholdsvis nyt tiltag fra Badminton Danmark


Badminplay

Badminton Danmark har lavet et nyt tiltag som hedderBadminplay. Kort sagt består en BadminPlay-kamp af fire forskellige småspil, som hver især fokuserer på forskellige tekniske og taktiske elementer. Derfor arbejdes der med anderledesbanestørrelser og -former i de fire forskellige spil, og i to af dem er nettet sænket med 10 cm i forhold til den almindelige nethøjde.

I BadminPlay vil spilleren automatisk udvikle sine kompetencer på det tekniske og taktiske plan gennem de fire spil. Det sker på en sjov og legebetonet måde, meget hurtigere end almindelig badminton, og kompetencerne kan overføres direkte til almindelig fjer.

Jeg håber alle klubber vil introducere spillet til både ungdom- og seniortræningerne da spillene er sjove, udfordrende og lærerige.

Link til spillet:

http://badmintonpeople.dk/Clubs/CommonDrive/Components/GetWWWFile.aspx?fileID=67170

Træningsplan

Sæsonener nu startet og jeg håber alle er startet ud med en masse smil på læben. Jeger allerede godt igang med at lave sæsonplaner sammen med flere spillere. Erder spillere som godt kunne tænke sig en træningsplan er man meget velkommentil at skrive til mig.

Rune Svenningsen
Landstræner
Badminton Kalaallit Nunaat
+ 45 23 3400 93


svenningsen.rune@gmail.com

www.badminton.gl

Nyhedsbrevet kan også downloades i PDF  her.