Cookies
Skip Navigation Links
Forside
Nyheder
Bestyrelsen
Håndbog
Landshold
Turneringer & Mesterskaber
Kontakt

Nyhedsbrev fralandstræneren november 2011

I denne måned erder et videointerview med vores to unge mandlige landsholdsspillere – JensFrederik Nielsen og Taatsi Pedersen, som er i Hillerød på TopDirect DanishBadminton Academy og spiller i Taastrup B70.

De har gjort detrigtig godt siden de kom til Danmark i august. De går begge til den til træningog har haft gode resultater til holdkampe og individuelle turneringer.

Det glæder migmeget, at Taatsi kan holde til en stor træningsmængde uden at have problemermed sine skinneben. En skavank, som har drillet ham meget. Han udviser godtræningsmoral ved at lave nedvarmning og udstrækning efter hver træning.Samtidig er Taatsi blevet rigtig god til at evaluere træningen, når vi harvores ugentlige vurdering.

Jens Frederik eren fantastisk spiller at have på træningen – en der går forrest, arbejder hårdtsamtidig med at han har overskud til at støtte de andre spillere. Sidsteweekend i oktober deltog begge i Solrød Strands B-række turnering, hvilketresulterede i to 2. pladser til Taatsi – i single og i double med JensFrederik. Jens Frederik blev tidligere i oktober også nr. 2 i Helsinges B-rækketurnering i single. Han måtte desværre trække sig i finalen med et beskadigetknæ. Der var bekymrede miner hos både Jens F og undertegnede, hvorfor vi tog påskadestuen. Heldigvis var det kun en lille forstrækning af ledbåndene.

Se interview med Jens Frederik og med Taatsi.

MilleKongstad er i fuld gang med genoptræning. Der vil snart komme et interview medhende, hvor hun vil fortælle, hvordan det går med at komme tilbage efter sinkorsbåndsoperation.